Нашиот град роденден слави – објект Н.Н.Борче

По повод 13ти Ноември, роденденот на нашиот град Скопје, децата од објектот Н.Н.Борче од 3 до 6 годишна возраст заедно со своите родители, изработија макети од знаменитости од градот и истите ги презентираа пред своите другарчиња.

Tags