Мојот град празнува – објект Панорама

Со разгледување на слики од градот Скопје некогаш и денес, слушање на легендата од градот, цртање на градот, како и пеење песнички, децата од групите “Буба Мари” 5-6 и “Сонциња”4-5, го одбележаа роденденот на својот град Скопје.. А како што доликува на секој роденден, направивме роденденска торта..

Tags