Месец на детето – група Сончогледи, Матичен објект

Во октомври, Месецот на детето, Сончогледите на Кочо Рацин, Матичен објект, се запознаа со децата од другите континенти и научија многу за своите права. Дека сите деца се еднакви се согласија, и сите заедно јасна порака испратија…

 

Tags