Мојот град низ фотографии – Матичен објект

Во рамките на темата – Есенска прошетка низ мојот град – децата од група Пеперутки (4-5год.) од Матичниот објект, низ приказни и фотографии се запознаа со нашиот главен град Скопје. Децата изработија сликовница за градот Скопје, со многу фотографии, а воедно даваа свои искази за нивното омилено место во градот.

Tags