Театарска претстава “Лина и Мина во градинка” – Матичен објект

Насмевките на лицата на децата, се доволен мотив да продолжиме да правиме мали Дела на Добрина секој ден, секој миг, за сите деца. Нема поголема мисија од таа да им донесеш радост на децата, на било кој начин и во било кое време.
Токму затоа, а по повод одбележувањето на детската недела, Советот на воспитувачи од Матичниот објект, за сите децата ја подготви театарската претстава ,,Лина и Мина во градинка”.

Tags