Есенска прошетка – Матичен објект

По повод роденденот на нашиот град Скопје, дечињата од воспитната група “Ѕвездички”, 4 – 5 годишна возраст од Матичниот објект, излегоа на “есенска прошетка” во блиската околина. Ги набљудуваа објектите, улиците,  природата во Капиштец и се радуваа на есенските златни лисја, кои беа паднати од дрвјата.

Tags