Есен во мојот град – објект Бели Мугри

Во рамките на темата “Есенска прошетка низ мојот град”, децата на возраст од 4-5 години од група “Супер ѕвездички”, преку манипулативно-ликовна игра, изработија прекрасни дела. Целта на активноста беше да се поттикне интересот за манипулирање и користење на различни ликовни техники.

Tags