Октомври – месец на детето – Матичен објект (најискрените детски насмевки низ фотографии)

Децата се нашето најголемо богатство, гордост, нашата иднина. Сите деца имаат еднакви права и заслужуваат да живеат еднакво среќни и слободни. Децата имаат право да се поддржуваат во нивните  желби и одлуки и да им се пружат еднакви можности за живот. Поттикнати од Неделата на детето и детските права и обврски, месец Октомври го посветивме на ДЕТЕТО.

За таа цел родителите на децата од сите воспитни групи во Матичниот објект, ни испратија фотографии од најубавата, најоткачената насмевка на нивното дете, од дружбата со нивните другарчиња, од прославата на нивниот роденден…..Погледнете ги и уживајте во најискрените насмевки, кои без сомневање ќе измамат насмевка и на Вашите лица.

Tags