Јаболките зреат во есен………објект Н.Н.Борче

Месец oктомври во групата Ѕвездички, децата од 3-4 год од објектот Н. Н. Борче, го посветија на проширување на знаењата за есента и есенските плодови. А денот на јаболкото – 20ти октомври, го одбележаа со ликовни и манипулативни игри.

Tags