Здрава храна за детство без мана – Матичен објект

Инспирирани од песната на Фамилија плус и Петко, а по повод Денот на здравата храна, децата од групата Сончогледи (5-6 год) од Матичниот објект, пееја и играа и порака до сите деца исратија „ЈАДИ ЗДРАВА ХРАНА, ЗА ДЕТСТВО БЕЗ МАНА!“

Tags