Септември-месец на грозјето – Матичен објект (креативност низ фотографии)

Прекрасните сензации кои ги чувствуваме додека јадеме грозје, се доволна причина за да го ставиме во потесниот избор на нашето дневно мени. Но, уште поголема причина поради која би го избрале ова овошје, е неговата здравствена и прехрамбена вредност.

Токму поради тоа, месец септември го посветивме на грозјето. Децата од сите воспитни групи од Матичниот објект – заедно со своите родители ја изразија својата креативност преку разни изработки од грозје.

Tags