Го славам татковиот ден – Матичен објект

На ден 21ви септември, под мото: ,,Го славам татковиот ден”, децата од Mатичниот објект на возраст од 3-6год. го одбележаа ,,Денот на таткото”.

На овој ден децата добиваат шанса да посветат време за своите татковци и преку разни творби, стихови, пораки да им се заблагодарат за нивната посветеност и улога во семејството.

Tags