Го поздравуваме доаѓањето на првиот ден на есента – објект Панорама

Убава е есента – шарена, разиграна, весела.. Под мотото “Златна есен”, децата од објект “Панорама”, го поздравија доаѓањето на есента. Преку креативни есенски изработки од лисја, сликање со темперни, колаж хартија и печатење со прсти – децата ја изразија својата креативност.. Сето тоа го зачинивме со игри и песни за есента..

Tags