Меѓународен ден на таткото – објект Н.Н.Борче

Меѓународниот ден на таткото  21ви септeмври, децата од 4 – 6 год. од објект Н.Н.Борче го одбележаа со стихови, песни и креативни изработки -честитки под мото “Честитка за мојот татко”.

Tags