Да ја штитиме озонската обвивка – објект Н.Н.Борче

Денот за заштита на озонската  обвивка  – 16 Септември, децата од 4-6 год од објектот Н. Н. Борче, го одбележаа со едукативен разговор за озонот, гледаа едукативен цртан филм “Ози озон” и изработија еко-пароли и постери со пораки за подигање на еколошката свест.

Tags