Среќен роденден земјо наша мила – објект Панорама

“Пеперутките”, „Буба Марите” и “Сонцињата” од објект “Панорама”, денеска го прославија роденденот на нашата земја со најразлични активности и креативни изработки. Поттикнати од љубовта кон татковината, со многу радост, подготвија подароци за неа, како што доликува за сечиј роденден.. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЗЕМЈО НАША….

Tags