Среќен роденден татковино – објект Н.Н.Борче

Со стихови и песни, децата од 4-6 год.  во дворот на  објектот Н.Н.Борче, го прославија Денот на независноста на Р.С. Македонија. Со голема радост и позитивни емоции ги вееа знамињата кои сами ги изработија  и  ја пренесоа својата желба – СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ТАТКОВИНО – ОД СИТЕ ТВОИ ДЕЦА.

Tags