МЕСЕЦ НА СЛАДОЛЕДОТ-Матичен објект

Сладоледот е замрзнат десерт којшто се прави од мраз,најчесто од млечни производи како млеко или павлака. Во него може да се додаде какао или ванила, а исто така и секакво овошје по желба.
Веруваме дека на сите на убаво ни доаѓа кога во горештините се освежуваме со сладолед.
Како вие и вашите дечиња подготвувате сладолед и истиот го декорирате, може да се види од фотографиите и видео записите.
Tags