Завршна приредба – група Пеперутки – објект Н.Н. Борче

Пеперутки лекокрили, малечки ни дојдовте, заедно растевме, учевме, другарувавме … поминавме бројни мигови исполнети со среќа и радост и по некоја солза тажна. Сето тоа ќе остане во сеќавањата наши и ваши. Ќе ви кажеме едно големо БРАВО, чекорете среќно, гордо и здраво, раширете ги своите крилја и кон иднината летнете храбро.
Среќно првачиња мили!!!

Tags