Завршна приредба – група Бубамари – објект Н.Н. Борче

“Дојде денот да се збогуваме со градинката, наесен првачиња стануваме”
Секој сака да биде дете, градинката е местото каде што децата се чувствуваат безгрижни, полетни, весели. Но дојде и тој ден кога нашите дечиња од група Бубамари пораснаа и наесен првачиња ќе станат. За таа цел се збогувавме од градинката, нашите другарчиња, учителки со песни и весело расположение.
Среќно првачиња

Tags