Храбри сме ние собравме сила, довидување велиме градинке мила-завршна приредба-група Бубамари-Матичен објект

Среќата постојано
нека ви цвета
бидете како птица
безгрижно што лета.

Заедно се запишавме…
првачиња ќе бидеме
учебници и тетратки
вам во пресрет ви идеме!

Tags