„ДОВИДУВАЊЕ ГРАДИНКЕ – СРЕЌНО ПРВАЧИЊА“ – Завршна приредба – Матичен објект

Четири години поминати со нашите Детелинки во дружење, едукација, игра и многу љубов и прегратки.
СО СРЕЌА ДЕТЕЛИНКИ ВО НОВИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ.

Tags