Патуваме и со природните убавини другаруваме – Матичен објект

Мај е месец, посветен на патувањето. Не случајно се вели – секое патување ново доживување, колку повеќе патуваме, толку повеќе осознаваме за убавите места кои ги посетуваме. Тие секогаш оставаат белег во нашите спомени.

Вашите добиени фотографии, видео записи и цртежи беа доказ за убавите патувања и другарувања.

Tags