01.06 – Меѓународен ден на детето – објект Н.Н.Б.

“Еднаш сите ние бевме деца. И ние треба да ја делиме истата желба за унапредување на добробитот на нашите деца. Тоа беше и ќе остане универзална аспирација на целото човештво“.

Со оваа мисла, децата од Н.Н.Борче го одбележаа 01.06 – Меѓународниот ден на детето.

Tags