ДЕЦА УМЕТНИЦИ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ – 2021

По повод 70-годишниот јубилеј на градинката 13-ти ноември, деца од 4 – 6г. од нашата установа, учествуваа со ликовни творби на слободна тема, на ликовниот конкурс: „ДЕЦА УМЕТНИЦИ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ“. Награди за ликовните творби и благодарници добија – Срна Џамбаз, Маша Копанова (Матичен објект) и Дина Лазаревска (објект Панорама).

Воедно, Ве покануваме да ја проследите интерактивната виртуелна изложба, презентирана преку приложеното видео…..

Линк за интерактивна виртуелна изложба 2021

https://www.artsteps.com/view/60ad497851b0164e3e562004