Активности во холот и во дворот на објект Бели Мугри

Под мотото: “Да спортуваме заедно”, со играње фудбал, кошарка, ракомет, игри со спортски реквизити, подвижни игри во двор, го промовиравме здравиот начин на живот, преку спортот и спортските активности.

Tags