Во светот на инсектите – Матичен објект

Убавото и сончево време воспитната група “Сонциња”, 2-3 год возраст, Матичен објект, го искористи за работилница на отворено. Поттикнати од неделната тема за инсектите, истражувавме, набљудувавме и рециклирајќи ги направивме нашите шарени пеперутки…Убаво волшебен ден.

 

Tags