ВЕЛИГДЕН – пролетен, цветен, најубав ден – објект Панорама

По повод велигденските празници, објект ,,Панорама“ во соработка со родителите, реализираше велигденска работилница под мото: ,,Боиме и даруваме велигденски јајца и украси“. Родителите и децата своите креации ги изработија во домашни услови и ги подарија на другарчињата во градинката.
Три дена пред Велигден,
Велики Четврток се слави,
се фарбаат велигденски јајца,
да сме среќни, да сме здрави.

Tags