Најшарено јајце – објект Н.Н.Борче

Во пресрет на најголемиот христијански празник – Велигден, организиравме креативна работилница со дечињата и нивните родители на тема: “Најшарено јајце”. Сите беа креативни и празнично расположени и со вредните рачиња декорираа прекрасни велигденски јајца.

Tags