Фестивал на цвеќето во Матичен објект

По повод Денот на Планетата Земја, во соработка со родителите, организиравме креативна работилница – Дефиле на цвеќето. Во секоја воспитна група имаше изработено најразлични креации, во кои доминираше неговото височество – цветот (венчиња, ланчиња, круни, капи, цветови во најразлични форми…).

Tags