56-ти Роденден на Градинката Кочо Рацин Скопје

Денес празнуваме! Градинката наша 56 години слави! Таа Најубавата. За нас највредната.
Градинката на поетот Кочо Рацин
Градинката Кочо Рацин
роденден слави
и во радост, среќа и љубов
детска рака секому дари.