Зеленчук – учиме низ игра – Матичен објект

Малку поинаков пристап кон она што беа наши цели… Истражувавме, набљудувавме и низ многу игри, се забавувавме.Воспитната група Сонциња 2 – 3г. беа малите истражувачи на темата “Зеленчук”. Научивме и песничка за зеленчукот, како поздрав за сите другарчиња што се дома.

Tags