Априлили – лили! – објект Панорама

Денот на шегата во објект Панорама, помина со многу насмевки, игри, шеги, а и по некоја првоаприлска лага. Фантазијата и креативноста немаа граници. Децата поттикнати од бајките, јунаците и хероите од цртаните филмови, го разубавија нашиот двор.

Кој под која маска се крие, погодете вие?

Tags