Дечињата од објект Н.Н.Борче за Денот на шегата

Денот на шегата 1-ви април,  децата од објектот Н.Н.Борче го одбележаа во своите воспитни групи, преку весела забава со различни маски, музика и со игри во дворот на градинката.

 

Tags