Објект Н.Н.Борче за Ден на театрите

Светскиот ден на театарите – 27 март, децата од средните и големите групи го одбележаа драматизирајки нивни омилени и познати драмски текстови: „Веселата шума“ и „Трите лалиња“. Кај нив се поттикна творечкото раскажување и љубовта кон театарската уметност.

 

Tags