Одбележување на Денот на пролетта и Денот на водите – објект Н.Н.Борче

Оваа година Денот на пролетта и Светскиот ден на водите, ги одбележавме со неколку активности. Првиот пролетен ден ни донесе снег, но сеедно, тоа не ги спречи дечињата од објектот Н.Н.Борче, да засадат цвеќе во жардиниери и да го полеат со вода. Потоа вредните рачиња овие доживувања ги преточија во прекрасни цртежи.

Tags