Со љубов за сите – Матичен објект

Меѓународниот Ден на жената 8 – ми Март, групата “Сонциња”( 2 – 3г.) го одбележа со изработка на заеднички постер – “Срце”, изработено од креп хартија. Со тоа децата ја искажаа својата љубов и почит кон сите жени, мајки, сестри – Со љубов за сите нив.

Заокружувајќи ја неделата на љубовта, мајката, семејството – децата ја искажаа и својата љубов кон другарчето, изработувајќи му срце од колажна хартија.

Tags