Манифестација” За мојата мајка” – ДКЦ Карпош – објект Панорама

По повод манифестацијата, децата од големата група изработија  честитки. Инспирирани од разговорот кој претходеше на тема: “Мојата мајка”, своите импресии ги пренесоа на цртежи, кои беа дел од самите честитки.

– Мојата мајка е најдобрата на целиот свет!

– Мојата мајка секогаш ми чита книги пред да заспијам.

– Мама е мојата најдобра другарка!

Ова се дел од бисерчињата на децата од големата група, кои ги искажаа во пресрет на празникот.

Tags