Месец на пријателството – Матичен објект

Пријателите се редок, но скапоцен дар. Подадената рака со насмевка и срце полно со разбирање, можат да направат многу. Денеска се повеќе ни требаат пријателства, а вистинските треба да ги негуваме и чуваме.

Како вие и вашите дечиња го негувате пријателството, може да се види од фотографиите кои ни ги испративте.

Бидете среќни секој ден – сакајте се себе си и вашите пријатели.

Tags