Прилог во утринската програма на МТВ – Во Матичниот објект преку активности се дружиме, играме, осознаваме

Добрите практики секогаш се препознаваат и им се посветува внимание. Така и МТВ (утринска програма) посвети време за прекрасните изработки, кои децата од групата – Пеперутки ги креираа, во рамки на неделната тема: “Животните од нашата зоолошка градина”.

Tags