Месец на чоколадото, одбележан низ слатка приказна – Матичен објект

Последниот и најубавиот месец во годината Декември, го посветивме на чоколадото. Мирисот на празничната атмосфера го надополнија слатките задоволства, кои беа подготвени од вредните рачиња на вашите деца. Доставените фотографии ја потврдија вашата и детската креативност. Чоколадната магија продолжува и во време на претстојните празници.

Tags