Новогодишни декорации – објект Н.Н.Борче

Новата година се ближи, и со секој изминат ден се повеќе растат возбудата и радоста кај децата. И оваа година ги поканивме нашите другарчиња од сите возрасни групи – на креативна работилница. Тие заедно со своите родители, понесени од новогодишниот дух, изработија прекрасни декорации.

Tags