Нови садници во дворот на Матичен објект

Претходната година со децата насадивме садници, за кои се грижевме сите ние со голема љубов и посветеност. Дрвата постепено растеа и ни го разубавуваа дворот, исто како и дечињата. За таа цел и оваа година во нашата програма за работа, во соработка со родителите, ја планиравме и реализиравме истата активност, со што ја продолжуваме традицијата.

Tags