Есенска работилница во објект Н.Н.Борче

Во текот на месец ноември, реализиравме есенска креативна работилница во сите воспитни групи од објектот Н.Н.Борче. Учество земаа дечиња – што посетуваат градинка и дечиња што останаа дома. Тие беа многу вредни и доста креативни и изработија прекрасни слики, теглички и украси од разни видови на семиња.

 

Tags