Учиме, откриваме, осознаваме… – објект Н.Н.Борче

Во групите од 4 – 6 год. децата се запознаа со органите за дишење. Се запознаа со нивната функција и беа мали истражувачи – откриваа каква улога имаат белите дробови во човечкото тело.

Tags