Нашата градинка дел од ТВ училницата на МТВ 1

Воспитувачката Снежана Гуцуљ од Матичниот објект на нашата градинка е дел од едукативната програма ТВ училница која се емитува на МРТ 1 секој ден со почеток од 10.30 часот. Во рамките на оваа програма се емитуваат интерактивни активности на актуелни теми и во согласност со националната програма за ВОР, со што на децата и родителите им е овозможено корисно да го исполнат времето додека се дома и заедно со ликовите од 5+ Фамилија да продолжат со едукација.