Театарска претстава

Уште еден прекрасен ден за децата од Матичен објект…26.02 2020, ден кога гостувањето на театарската група “Арт Вени види” со претставата “Добрата самовила Добринка” ги разбранува детските срца и направи вистинска бура од емоции.. А, кога веќе зборуваме за емоциите.. тие нам не ни се непознати. Во рамките на нашиот проект ”Моето куферче со емоции” ова ни беше само надополнување и проширување на нашето знаење.