Новогодишната претстава – “Огласот на Дедо Мраз”

На ден 17 и 18.12, во сите четири објекти на нашата установа беше реализирана новогодишната претстава со наслов “Огласот на Дедо Мраз” на театарската група – Триангл. Интересната изведба на артистите, интерактивната содржина и прекрасни костими, изнудија насмевки на лицата на децата, кои во еден здив и со воодушевување ја изгледаа претставата до крај.