Креативни работилници со родители во објект Бели Мугри

На ден 17.12.2019 година во просториите на објект Бели Мугри во групите од 2 – 6г. се одржаа креативни новогодишни работилници по повод новогодишните празници. Во сите занимални беше весело и владееше добро расположение. Родителите и децата беа креативни и изработија прекрасни новогодишни украси, елки, икебани, честитки и сл.