Куклена претстава подготвена од воспитниот тим во Матичен објект

На ден 27.11.2019г. во холот на Матичен објект, се реализираше куклена претстава со наслов “Невидливиот зајко”, презентирана од воспитниот тим. Куклената претстава ја проследија сите возрасни групи. Со интересниот карактер, музиката, куклите и секако поучната содржина, претставата го задржа вниманието на децата до самиот крај.  Потоа во занимална ги искажаа своите впечатоци преку цртежи.